Beautifloor Collectie

Beautifloor bij DeVe

Mooie en sterke vloeren

Bij DeVe Parketservice werken we al enkele jaren met de producten van Beautifloor. Dit merk heeft laminaat, PVC en sindskort kan ik met trots Beautifloor parket presenteren. 

Beautifloor laminaat

Laminaat vloeren zijn nog steeds erg hip en modern. Er wordt slim ingespeeld op de laatste trends qua kleuren en Beautifloor geeft tot wel 15 jaar garantie. De vloeren worden met een klik verbinding gelegd dus geen lijm nodig en als je twee rechter handen hebt kun je dit ook eenvoudig zelf leggen in je huis. Maar een vloer leggen kunnen wij ook voor je doen.

Klik hier om de collectie te bekijken.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn de laatste tijd in opkomst. Erg praktisch en vergt weinig onderhoud.

Maar eh… PVC? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Is dat zeil ofzo?

Nee. Het zijn dunne stroken met hout of steen motief. Beautifloor PVC is zeer onderhoudsvriendelijk en is zeer slijtvast. PVC moet altijd op een vlakke ge√ęgaliseerde ondergrond gelegd worden. En het is verstandig om dit door de vakman te laten leggen. PVC vloeren zijn tevens geschikt voor vloer verwarming.

Klik hier om de collectie te bekijken.

Parket

Al enige tijd heeft het merk Beautifloor ook parket in het assortiment. Zoals je misschien al op mijn website hebt kunnen gelezen lever ik ook al de populaire multi-planken. Beautifloor parket valt onder de categorie lamelparket. Het werkelijke verschil tussen deze twee is dat multi-planken, wat de naam al doet vermoeden opgebouwd uit een multiplex tussen laag. En Beautifloor parket is op basis van een tussenlaag van naaldhout die dwars onder de toplaag is verlijmd.

De lamel planken worden kant en klaar in de olie afgewerkt aangeleverd. Het is een stuk goedkoper dan een multiplank en makkelijk zelf te leggen zowel zwevend of verlijmd te leggen en zelfs geschikt voor vloer verwarming. Het verlijmd leggen kan het beste door de vakman uitgevoerd worden.

Klik hier om de collectie te bekijken.