Eerste vloeronderhoud

Heb je een mooie nieuwe vloer  nadat deze door DeVe Parketservice is gelegd, of geschuurd, dan wil je de vloer wel mooi houden. En uiteraard krijg je altijd een onderhoudspakket als ik je vloer gedaan heb. Maar ja…nu er nog mee leren omgaan.

Het onderhoudspakket

Nu krijg je bij de meeste parket bedrijven en dus ook bij mij, een onderhoudspakket cadeau. Op een leaflet staat hoe je de vloer moet onderhouden dus dat moet een eitje zijn. En de parketteur heeft ook de tijd genomen om het je uit te leggen dus dat moet goed komen.

En…1…2…3

Nou… daar gaat ie dan! Op je vrije dag heb je de kamer voor een groot deel leeggehaald op de zware dingen zoals kasten na dan. Daar gaat ie dan. Eerst de vloer reinigen… Nou dat ging goed met de mop of dweil. Nadat de vloer droog is breekt juist bij jou het zweet uit. En dan nu…de polish of olie. Die parketteur zei dat het niet zo moeilijk was maar je begint te twijfelen. Breng ik het straks niet te dik aan of juist te dun of moet ik van links naar rechts of van voor naar achter werken. HELP!

Het eerste vloeronderhoud

Geen nood! DeVe- Parketservice biedt hulp. Ik zet je vloer in het vloeronderhoudsmiddel waarmee je vloer is afgewerkt. Ook zet ik de vloer in het vloeronderhoud omdat je het wel makkelijk vindt en geen zin hebt om er vrij voor je werk van te nemen. Ik doe dit de eerste keer voor € 4,00 per m²*. Dit is inclusief het reinigen van de vloer  en het onderhoudsmiddel zoals polish of onderhoudsolie.

Het is handig dat je er zelf bij aanwezig bent omdat;

  • Je gelijk ziet hoe het in zijn werk gaat, dus een soort workshop.
  • Je helpt bij het verplaatsen van de meubelen als het in tweeën moet.
  • Als je er niet bij bent ook goed, maar zorg dan dat de meest zware meubelen uit het te onderhouden vertrek verwijderd zijn en de vloer vrij is.

Wil je hiervan profiteren? Mail of bel gerust (0653768570)

*Normaal zijn de kosten voor deze werkzaamheden €7,50 per m². Dit geldt ook voor bestaande vloeren die niet door DeVe-Parketservice afgewerkt zijn. Uitgaande van reinigen en onderhoudsmiddel aanbrengen.

Voorwaarden:

  • De vloer moet door DeVe-Parketservice gelegd of geschuurd zijn om van de actie te kunnen profiteren.
  • Je dient bij de werkzaamheden aanwezig te zijn. Of je zorgt dat het vertrek op de zware dingen na leeg is.