Gecertificeerd schuren

Om nog een nog beter resultaat voor jouw parketvloer te bereiken ben ik tegenwoordig gecertificeerd. Het gaat hier dan om het krasvrij schuren van je vloer.

De technologie gaat overal door en ook in parketland. En dat is alleen maar in het voordeel van jou, want jij krijgt een nog mooiere vloer.

Krasvrij schuren*

Ja krasvrij schuren met een sterretje erachter. Om te schuren moet je krassen maken. Je kunt het vergelijken met zand op je vloer dat krast ook. Nu bestaat het toeval dat de meeste schuurmaterialen ook zand korrels bevatten. Dus ja, met schuren krijg je krassen in het oppervlak en in mijn geval maak ik die in je vloer. Echter beheers ik de technieken en heb het gereedschap en de materialen dat jij er niets van ziet in je parketvloer. Vandaar dus het sterretje achter de koptekst. 😉

De cursus

Voor deze cursus was een inschrijving een vereiste. Op deze dag werd je goed uitgelegd hoe de vloer nog mooier gemaakt kan worden, als dat ik al deed. En tevens was deze dag ook perfect om ervaringen uit te wisselen met andere vakgenoten. Er werden nieuwe technieken in de praktijk gebracht. En dat alles voor een mooi eindresultaat met de juiste schuurmaterialen en machines. Iedereen kon het op deze dag zelf onder ogen zien en doen. Het bestaat echt. Namelijk; krasvrij schuren.

Het certificaat

Zoals sommige mensen al hebben kunnen zien op de socials heb ik met glans het ‘certificaat krasvrij schuren’ behaald. Nu kreeg ik vaak de reactie van volgers; “Jij kon toch al goed schuren?”, of “Dat heb jij toch helemaal niet nodig?” Ja, natuurlijk maar zelfs ik wil mezelf kunnen verbeteren. En dat allemaal voor het WAUW-effect voor jouw vloer.

Krasvrij schuren
Het Certificaat Krasvrij Schuren