Klant ervaringen

Klanten vertellen hun ervaringen met DeVe-Parketservice. (recensies van Google, Facebook en e-mail)

Fam. Bal, Amstelveen

Vorige week heeft Dennis bij ons thuis het parket onder handen genomen en een prachtig resultaat afgeleverd. Dennis is een zeer prettige persoon die met veel aandacht en zorg werkt en echt de tijd neemt voor zijn klanten. Hij werkt snel. Wij zijn zeer tevreden over Dennis’ werk en kunnen hem bij iedereen aanbevelen.

Mevrouw Brouwer, Den Haag

‘Zo’n donkere vloer heb ik nog nooit gelegd’, zei Dennis tegen me. Dennis heeft de antraciet pvc-vloer (zie de foto’s in zijn foto’s hierboven) over het parket geplakt, de serre aangepakt en de gang en de gedateerde toilet- en badkamervloertegels ook met pvc beplakt. Wat een verschil!!!!! Het kan nu weer jaren mee.
DeVe Parketservice kende ik al van een eerdere klus in Harlingen (laminaat in de 4 slaapkamers en overloop). Ik was daarover zo ontzettend goed te spreken dat ikweer DeVe heb gevraagd deze pvc-klus, nu in Scheveningen, aan te pakken. Ik ben meer dan tevreden!!!! Het ligt mooi strak en is heel erg netjes gelegd.
Dennis en zijn maat hebben hard gewerkt, want het was al in 3 dagen gereed. En ze waren zo ontzettend vriendelijk mij te helpen met het terugzetten van zware dingen als vloerkleed, bank, kastjes etc. Dank, dank, dank.
Als ik weer ga verhuizen, weet ik waar ik mijn vloeren ga bestellen en laat leggen!!!! Dank je Dennis, weer kwaliteit geleverd!!!

Mevrouw von Bönninghausen, Soest

De vloer en de dorpels zien er perfect uit. Dennis werkt hard en zorgvuldig. Daarbij is hij vriendelijk, vrolijk, overlegt en neemt alle tijd om uitleg te geven. Dat is nog niet alles. Hij ziet dat een andere dorpel wat los ligt en er niet meer zo netjes uitziet. Uit zichzelf legt hij de dorpel vast, schuurt deze. Waarna hij deze ook in de olie zet. Ook andere oneffenheden knapt hij uit zichzelf op Beter kan het niet ! ! !

Fam. Franken, Almere

Onze vloer was na 15 jaar gebruik toe aan een opknapbeurt. Dennis heeft met zorg de eikenvloer met vellingkanten mooi glad geschuurd en in de olie gezet. Een vakman, bedankt Dennis!

Fam. Wegener, Almere

Na de aanleg van een pui moest het parket worden ” aangevuld ” tot aan de rand. Is prima gedaan en netjes afgewerkt. Enkele andere stukjes geschuurd en op kleur gebracht. Prima, Dennis!

Fam. Koolen, Almere

Je denkt telkens, die vloer kan nog wel even mee. Tot de vloer daadwerkelijk goed gerenoveerd en geschuurd is. Dennis, niet alleen de vloer maar de hele woonkamer is er van opgeknapt. Dank je voor de kwaliteit.

Fam. Botter, Almere

Wat een vakman! Na een eerdere nare vloer schuurervaring hebben we op aanraden van bevriende buren DEVE gekozen voor het schuren en hardwaxen van onze Junkers vloer van gestoomd beuken. Het resultaat is gewoon fantastisch! We zijn er erg blij mee! Ook de nieuwe plinten maken het helemaal af! Dennis doet dit allemaal met veel vakkennis en vooral veel liefde voor zijn vak!

Fam. Buitenhuis, Almere

Wij hebben de reeds bestaande beuken vloer in ons nieuwe huis laten schuren en oliën door Deve parketservice. Daar waren wij al enorm tevreden over. Vanwege een nieuwe keuken ontbrak er een gedeelte en dat was er zeer vakkundig bij gelegd!!
Door de extreem hoge luchtvochtigheid van laatst is tot onze grote schrik de vloer uit gaan zetten en voor een deel bol gaan staan.
Hoewel de vloer niet door Deve is gelegd, is deze vandaag wel gerepareerd.
Als extra service!!! De vloer ligt er weer mooi bij.
Nogmaals super bedankt Dennis!

 Fam Bergkamp, Bussum

Hele goede service en fantastische resultaat geleverd bij onderhoud/reparatie van ons wengé parket.

Fam Scholten, Deventer

Meer dan prachtig werk geleverd. Goed geluisterd naar de wens en werkelijk een gloednieuwe vloer terug gekregen voor een scherpe prijs. Absolute aanrader !!!