Reviews

Klanten vertellen hun ervaringen met DeVe-Parketservice. (recensies van Google, Facebook en e-mail)

Klik op de link voor meer klant ervaringen.

Fam. Williams

Over je naam eer aandoen …..
Vorig jaar heeft Dennis naar volle tevredenheid onze massief eiken planken vloer gerenoveerd. We kozen voor een chalk kleurolie. Nu was het vorige week tijd voor onderhoud. Met de conditioner in wit gingen we volgens instructie op de fles en met enige spanning aan de slag. Het resultaat was wat teleurstellend. Vlekkerige vloer bleef achter. Dus wij hebben Dennis gebeld hierover. Die stond diezelfde middag op de stoep; hij wilde dat zelf zien en vooral oplossen. Dat is goed gelukt. Een vakkundige behandeling en tips voor de toekomst. Wat een service zeg. Het is fijn om met iemand te werken die houdt van wat hij doet en staat voor zijn werk.
Dank Dennis!

Fam. Aanraad

Onze parketvloer is na een waterschade gerepareerd, geschuurd en met Loba 2K olie afgewerkt. De parketvloer is bijna 25 jaar oud, en nu voor de tweede maal geschuurd en afgewerkt. Deze tweede maal is de vloer mooier dan bij oplevering 25 jaar geleden. Nadat enkele weken daarna een kleine schade was ontstaan, is dit als service verholpen. Een compliment voor de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd door DeVe – Parketservice.

Fam. Bal

Vorige week heeft Dennis bij ons thuis het parket onder handen genomen en een prachtig resultaat afgeleverd. Dennis is een zeer prettige persoon die met veel aandacht en zorg werkt en echt de tijd neemt voor zijn klanten. Hij werkt snel. Wij zijn zeer tevreden over Dennis’ werk en kunnen hem bij iedereen aanbevelen.

Mevrouw Brouwer

‘Zo’n donkere vloer heb ik nog nooit gelegd’, zei Dennis tegen me. Dennis heeft de antraciet pvc-vloer (zie de foto’s in zijn foto’s hierboven) over het parket geplakt, de serre aangepakt en de gang en de gedateerde toilet- en badkamervloertegels ook met pvc beplakt. Wat een verschil!!!!! Het kan nu weer jaren mee.
DeVe Parketservice kende ik al van een eerdere klus in Harlingen (laminaat in de 4 slaapkamers en overloop). Ik was daarover zo ontzettend goed te spreken dat ikweer DeVe heb gevraagd deze pvc-klus, nu in Scheveningen, aan te pakken. Ik ben meer dan tevreden!!!! Het ligt mooi strak en is heel erg netjes gelegd.
Dennis en zijn maat hebben hard gewerkt, want het was al in 3 dagen gereed. En ze waren zo ontzettend vriendelijk mij te helpen met het terugzetten van zware dingen als vloerkleed, bank, kastjes etc. Dank, dank, dank.
Als ik weer ga verhuizen, weet ik waar ik mijn vloeren ga bestellen en laat leggen!!!! Dank je Dennis, weer kwaliteit geleverd!!!

Mevrouw von Bönninghausen

De vloer en de dorpels zien er perfect uit. Dennis werkt hard en zorgvuldig. Daarbij is hij vriendelijk, vrolijk, overlegt en neemt alle tijd om uitleg te geven. Dat is nog niet alles. Hij ziet dat een andere dorpel wat los ligt en er niet meer zo netjes uitziet. Uit zichzelf legt hij de dorpel vast, schuurt deze. Waarna hij deze ook in de olie zet. Ook andere oneffenheden knapt hij uit zichzelf op Beter kan het niet ! ! !

Fam. Franken

Onze vloer was na 15 jaar gebruik toe aan een opknapbeurt. Dennis heeft met zorg de eikenvloer met vellingkanten mooi glad geschuurd en in de olie gezet. Een vakman, bedankt Dennis!

Fam. Wegener

Na de aanleg van een pui moest het parket worden ” aangevuld ” tot aan de rand. Is prima gedaan en netjes afgewerkt. Enkele andere stukjes geschuurd en op kleur gebracht. Prima, Dennis!

Fam. Koolen

Je denkt telkens, die vloer kan nog wel even mee. Tot de vloer daadwerkelijk goed gerenoveerd en geschuurd is. Dennis, niet alleen de vloer maar de hele woonkamer is er van opgeknapt. Dank je voor de kwaliteit.

Fam. Botter

Wat een vakman! Na een eerdere nare vloer schuurervaring hebben we op aanraden van bevriende buren DEVE gekozen voor het schuren en hardwaxen van onze Junkers vloer van gestoomd beuken. Het resultaat is gewoon fantastisch! We zijn er erg blij mee! Ook de nieuwe plinten maken het helemaal af! Dennis doet dit allemaal met veel vakkennis en vooral veel liefde voor zijn vak!

Fam. Buitenhuis

Wij hebben de reeds bestaande beuken vloer in ons nieuwe huis laten schuren en oliën door Deve parketservice. Daar waren wij al enorm tevreden over. Vanwege een nieuwe keuken ontbrak er een gedeelte en dat was er zeer vakkundig bij gelegd!!
Door de extreem hoge luchtvochtigheid van laatst is tot onze grote schrik de vloer uit gaan zetten en voor een deel bol gaan staan.
Hoewel de vloer niet door Deve is gelegd, is deze vandaag wel gerepareerd.
Als extra service!!! De vloer ligt er weer mooi bij.
Nogmaals super bedankt Dennis!

 Fam Bergkamp

 
Hele goede service en fantastische resultaat geleverd bij onderhoud/reparatie van ons wengé parket.
 

Fam Scholten

 
Meer dan prachtig werk geleverd. Goed geluisterd naar de wens en werkelijk een gloednieuwe vloer terug gekregen voor een scherpe prijs. Absolute aanrader !!!
 
 

Fam Hartenberg

Onze grenenvloer van 48 jaar oud deze week behandeld door Dennis Venema van DeVe-Parketservice. Haal hem in huis en je vloer wordt als nieuw. Guus en Janet Hartenberg 

Fam. van Bloois

Top!!! Wij een weekje op vakantie en bij thuiskomst een prachtige vloer terug. De houtenvloer geschuurd en in de olie gezet. Prima geregeld ,vakwerk geleverd door Dennis. Ook onze laminaat vloer vernieuwd na een lekkage. Echt heel tevreden over het resultaat.