Legservice van DeVe

Zelf doen of laten doen? Legservice een optie?

Stel u heeft een laminaatvloer of plankenvloer gekocht bij een bouwmarkt of woonwarenhuis en u heeft de tijd er niet voor, u heeft er geen zin in om de vloer te leggen, of u durft het niet aan omdat het toch moeilijker is dan u had verwacht voor of zelfs tijdens het leggen van de vloer. Laat dit dan doen door de (parket)legservice van DeVe.
Ook als u op het punt staat om een laminaatvloer of plankenvloer aan te schaffen kunt u een beroep doen op onze legservice.
Tevens kunnen wij u ook advies hierin geven.

Vloer egaliseren

Indien uw vloer ge√ęgaliseerd dient te worden omdat de vloer niet vlak is, of dat deze is zo ernstig beschadigd is door het slopen van de vorige vloer die erop verlijmd lag. Dan kunt u door ons de vloer laten egaliseren met egaline. Wij egaliseren met een minimale dikte van 3 mm en kan eventueel met een dikkere laag. Egaliseren met egaline heeft als voordeel dat dit materiaal vloeit en hierdoor krijgt de vloer een vlak eindresultaat. Om een goede hechting te krijgen met de huidige vloer werken wij altijd met een hecht primer zodat de egaline niet loslaat van de bestaande vloer. Wij egaliseren zelfs op houten ondergronden.

Hoe werkt het?

U neemt contact met ons op door een e-mail te sturen, of u neemt telefonisch contact met ons op. Indien nodig komen wij bij u langs en maken terplaatse een prijsopgaaf voor u. En wij nemen alle zorgen voor u uit handen door deze werkzaamheden vakkundig uit te voeren voor zeer gunstige tarieven en geen verrassingen achteraf.

(Parket)Legservice van DeVe… Das handig…

Legservice
Vloer egaliseren met egaline