MDF plinten

”De lijst om het schilderij”

Nadat de vloer is gelegd of gerenoveerd is kunnen natuurlijk de plinten niet ontbreken. De plinten maken het geheel af.
De klassieke plinten zijn helemaal hot en terug van weggeweest.
De plinten zijn er in diverse stijlen, diktes en vormen. De diktes variƫren van 9 tot 22 milimeter en hebben een standaard lengte van 244 centimeter en de hoogtes kunnen variƫren van 45 tot 270 milimeter.
Onze plinten zijn voorzien van een voorgelakte laag lak met de kleur RAL 9010, de meest voorkomende kleur wit, maar u kunt ook kiezen uit een andere RAL kleur. Uiteraard staat het vrij om deze plinten nog een keer af te lakken na montage, en dat kan ook in de kleur die u mooi vindt. En wat ook kan… de plinten al kant en klaar afgelakt in een RAL kleur (9001, 9003, 9010 en 9016), hoeft er helemaal niets meer aan gedaan te worden. Handig toch?

Zelf doen of laten doen?

De MDF plinten kunt u zelf monteren maar als u dat niet aandurft of omdat er geen tijd voor is hebben wij de juiste gereedschappen om deze werkzaamheden uit te voeren. De MDF plinten worden dan vakkundig op maat gezaagd en op de muren gemonteerd. De MDF plinten kunnen aan de bovenkant ook afgekit worden dan is het een strak geheel.
Het maakt niet uit of de vloer door ons geleverd, geschuurd en afgewerkt is. Wij komen ook als u bijvoorbeeld een ander soort vloerbedekking hebt zoals tapijt of plavuizen.

Mail mij een prijsopgaaf!

Onderstaand het assortiment MDF plinten die wij leveren