Parket schuren of vakantie?

Parket schuren of vakantie?

Voor veel mensen is dat een keuze. Gaan we lekker naar een zonnig of besneeuwd oord, of laten we die parketvloer eens opknappen die al een tijd een doorn in het oog is. Je krijgt de parket vloer niet meer mooi met de onderhoudsproducten. Dus ja, het moet eigenlijk wel.

Een keuze uit twee dilemma’s.

Waarom niet allebei?

Dat had een klant laatst ook bedacht. Geen last van de parketteur die de woonkamer een paar dagen in beslag neemt. En dan het liefst in de kindervakantie. Dus deze klant heeft voor allebei gekozen. Win win situatie dus.

Het gemak

Dit gebeurd bij mij vaker, klanten geven mij de sleutel en de vloer wordt weer als nieuw. Het enige waar je voor moet zorgen is dat de ruimte waar het parket geschuurd wordt leeg is. Makkelijk toch?

En het mooie is, terwijl jij met je Mochitoo-tje of glühwein in de hand van het uitzicht aan het genieten bent op je vakantie adres, houd ik jou op de hoogte met foto’s van mijn mooie uitzicht op jouw vloer. Uiteraard alleen als je dit op prijs stelt.

Van sneeuw naar Chalk

De klanten in dit geval waren lekker op de wintersport en stonden lekker in de sneeuw. Ze vonden het fijn dat ik hun via Whatsapp op de hoogte hield met de vorderingen van hun vloer. De klant appte nog; “En wij maar lekker vakantie vieren”. Nou lekker toch geniet ervan denk ik dan.

Nog een win win situatie!

Terwijl de klant lekker in de sneeuw zit werk ik na het schuren de vloer af met Loba Chalk. Dit is een witte olie die lekker fris en wit oogt. Kom je uit de sneeuw kun je daarna nog nagenieten van je witte geoliede vloer. Nog een win win situatie!

Het is niet zo dat als je thuis komt nog het hele huis moet afstoffen, want het schuren doe ik stofvrij!

Wil je dit ook? Stuur mij gerust een mail, en je kunt genieten van een onbezorgde vakantie.