Traditioneel parket

Een traditionele parketvloer is een meerwaarde voor de woning, tevens heeft een parketvloer een chique uitstraling. Het hout komt tot leven en geeft een warme uitstraling aan de woning. Tevens is een parketvloer schoon en hygiënisch, uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor stof en dergelijke.

Toepassingen

Parket wordt meestal op een ondervloer van spaanplaat of multiplex gelegd, die vervolgens ook weer vast verlijmd op de ondergrond wordt bevestigd. Het parket wordt verlijmd en gespijkerd , stofvrij geschuurd en vervolgens afgewerkt met een afwerking naar keuze, lak, olie, hardwax, of was.
Het leggen van een parketvloer is echt vakwerk en kan alleen door de vakman uitgevoerd worden die hier jaren ervaring mee heeft. Dus niet echt een klus voor de doe-het-zelver.
DeVe-Parketservice heeft hier de juiste gereedschappen en technieken voor in huis om deze werkzaamheden uit te voeren.

Waarom bij DeVe?

U hoeft niet speciaal naar een parketspeciaalzaak te gaan voor een parketvloer, wij komen langs wanneer het uitkomt gewoon in uw eigen omgeving en zelfs in de avonduren. U kunt dan ook gelijk zien of het de parketvloer van uw dromen is en goed past bij het interieur. Tevens ziet u gelijk wie er over de vloer komt, meestal de vakman zelf, die verstand van de praktijk heeft, dus de lijnen blijven kort. Want de vakman weet precies wat hij met u heeft besproken. En het mooie is dat wij betaalbare parketvloeren leveren en plaatsen. Wij kopen bij exact dezelfde groothandelaren in, net als de exclusieve parketspeciaalzaken.

Ook voor patronen

Voor de meest exclusieve parketvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke patronen zoals een visgraat parketvloer met band en bies eventueel met een staande rand, blok patroonvloer, vlecht patroonvloer, 3D kubus patroonvloer, weensepunt, hongaarsepunt of een stroken vloer.

Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. De breedtematen van de stroken kunnen variëren van 70 tot 140 mm. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een walvisgraat vloer laten leggen met een maatvoering van 140mm breed en 700mm lang. Erg mooi voor een zeer groot vertrek.

Verouderd parket

Deze vloeren zijn ook verouderd leverbaar en eventueel kant en klaar afgewerkt. Een verouderde parketvloer geeft een karakteristiek uiterlijk aan de vloer alsof er honderden jaren over de vloer gelopen en geleefd is. Wij kunnen dit allemaal realiseren.

Ook al eens gedacht aan parket in de badkamer, ja het kan echt. Dit hoeft tegenwoordig geen problemen te geven met vocht. En dit is te combineren met vloerverwarming. Erg aangenaam.

Prefab tapis

Wat tegenwoordig ook tot de mogelijkheden behoort is prefab tapis. Dat is meestal kant en klaar parket wat vrijwel direct belopen kan worden en de dag erop ingericht worden. Prefab tapis wordt vol verlijmd aan de ondervloer net als bij de traditionele parketvloer. Doordat de vloer kant en klaar is scheelt dit ook in tijd en kosten. Deze vloeren zijn meestal verkrijgbaar in visgraat, blok en stroken patroon, andere patronen op aanvraag. Deze vloeren zijn zeer geschikt om te leggen op vloerverwarming doordat de werking gering is.

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak dat we langs komen wat de mogelijkheden zijn of om een vrijblijvende offerte te maken.

Of… voor meer informatie. Klik hier

Bij ons koopt u een betaalbare exclusieve parketvloer!

                                                      Foto’s van traditionele parketvloeren