Traprenovatie

Voor traprenovatie kunt u ook terecht bij DeVe-Parketservice.

Wij maken van uw oude en versleten trap weer een trap die als nieuw is.

Waar letten wij op?

Uw trap wordt, nadat alle tapijtresten zijn verwijderd, opnieuw bekleedt met hout of laminaat. De trap wordt geheel nagelopen op kleine gebreken zoals, kraken en piepen. Bestaande treden worden als het nodig is ingekort zodat deze niet boven de trapbomen ook wel wangen (zijkanten) uitkomen.
Traptreden, zowel hout als laminaat, worden volledig op de trap verlijmd zodat u een massief geheel krijgt.

Houten treden

De treden die wij voor traprenovatie gebruiken zijn van Eiken hout. Van massief of prefab, prefab treden hebben een toplaag van 4 mm.

Als u kiest voor houten treden dan kunt u kiezen uit de vele manieren van afwerken. Dit kan met lak, olie, of kleurolie. U kunt zelfs kiezen uit diverse kleuren antislip profielen. De houten treden zijn over het algemeen in 1 dag geplaatst.

Laminaat treden

Laminaat treden hebben vele dessins. Gelamineerde treden zijn voorzien van een laagje wat een antislip effect geeft. Laminaattreden zijn zeer onderhoudsvriendelijk, zeer kras en slijtvast. Deze overzettreden zijn over het algemeen in 1 dag geplaatst. Dus ’s ochtends nog een oude versleten trap, aan het eind van de middag een nieuwe trap.

Extra opties

Bij de renovatie worden niet alleen de treden mee genomen. We kunnen ook de stootborden meenemen in het werk. Stootborden kunnen geleverd worden in RVS, MDF (wit voor gegrond) of in de kleur van de treden. Eventueel door ons af te lakken in de gewenste kleur kan ook.

Trapwangen (trapboom ook wel de zijkant) kunnen wij ook bekleden met het materiaal naar keuze.

Wij kunnen ook voor accessoires zorgen die bij de trap horen. Denk hierbij aan trapleuningen (ook met LED verlicht) LED verlichting kan ook in de treden toegepast worden.

U kunt met ons een afspraak maken om stalen, en de mogelijkheden te bekijken, wij komen dan met voorbeeld stalen langs zodat u kunt kiezen uit diverse kleuren.

MET EEN TRAPRENOVATIE KRIJGT UW TRAP BIJ DEVE-PARKETSERVICE EEN NIEUW LEVEN!!!

Lees ook mijn blog over trap renovatie

*Wist u dat?*

Wij altijd buiten werken. Uiteraard moet de situatie dit ook toelaten. Zo heeft u geen rommel in huis tijdens de werkzaamheden.
Lekker toch?

Wil je meer informatie klik hier

Lees ook mijn blog over traprenovatie