Visgraat PVC vloeren

Visgraat PVC vloeren zijn tegenwoordig ook bij DeVe Parketservice verkrijgbaar. Voorheen kon ik alleen maar stroken aanbieden wat natuurlijk ook erg mooi is. Maar met de visgraat vloeren kan de range uitgebreid worden. Uiteraard zijn deze PVC vloeren ook van het merk Beautifloor waar ik het hele assortiment van kan aanbieden.

Hoe wordt deze vloer gelegd?

Deze vloeren worden net als de andere PVC design vloeren volledig verlijmd gelegd op een strakke ondergrond die van tevoren is geëgaliseerd. De visgraat kan zonder band en met band gelegd worden. Zelfs een bies behoort tot de mogelijkheden, net als bij een parketvloer. Een band is de rand rondom de visgraatvloer en het bies kan als optie langs de band gelegd worden zodat de randen extra geaccentueerd worden in de vloer. Maar nogmaals, dit hoeft niet.

Met een dikte van 2.5mm en een egaline laag van circa 3mm is de totale dikte ook te verwaarlozen. Uiteraard uitgaande van een steenachtige ondergrond zoals zand-cement of anhydriet.

Vloerverwarming

Kunnen deze vloer ook op vloerverwarming gelegd worden? Het antwoord is ja! Zonder enige problemen. Je moet je wel aan een opstookprotocol houden net als wat bij houtenvloeren geldt. Maar daar kan ik je goed over adviseren.

Vragen?

Helaas heb ik nog geen foto’s van de Beautifloor PVC vigraat vloeren. Ik heb wel monsters van deze vloeren. Als je nog vragen hebt stel ze gerust, dit kan door een e-mail te sturen of te bellen met 06-53768570